PARTNER PORTALU

Linde Résidence nową inwestycją Bouygues Immobilier

Linde Résidence to urokliwy budynek, który dzięki małym gabarytom idealnie komponuje się z otaczającą przestrzenią na warszawskich Bielanach. Niemal połowa z 45 mieszkań od Bouygues Immobilier Polska znalazła nabywców już na etapie przedsprzedaży.

Autor: HouseMarket.pl 16 lutego 2017 12:45

Linde Résidence to prestiżowa inwestycja mieszkaniowa położona na warszawskich Starych Bielanach, nieopodal stacji metra Wawrzyszew. Elegancka architektura, kameralna forma budynku oraz atrakcyjne położenie obok Lasku Lindego sprawiają, że apartamenty zyskają uznanie tych, którym zależy na bliskim kontakcie z naturą i szybkim dostępie do centrum miasta.

Pierwsze lokale znajdują nabywców

W Linde Résidence znajdują się mieszkania odpowiednie zarówno dla singli, jak i rodzin z dziećmi. W czteropiętrowym budynku znajdują się kawalerki o powierzchni 31mkw., jak również lokale znacznie większe, aż do 116 mkw. Praktyczny układ i możliwość wprowadzenia zmian lokatorskich sprawiają, że mieszkanie w Linde Residence może być w pełni dopasowane do indywidualnych potrzeb.

Inteligentne systemy na wyciągnięcie ręki

W całej inwestycji zainstalowano Inteligentny System Mieszkaniowy. Za pomocą smartfonów będzie można ustawić temperaturę w mieszkaniu jeszcze przed powrotem do domu, czy też sprawdzić podłączenie sprzętów elektronicznych do prądu. Wszystkie urządzenia elektryczne mogą być obsługiwane przez jedną aplikację zainstalowaną na smartfonie albo tablecie. Dostęp do internetu umożliwia sterowanie systemem z dowolnego miejsca na świecie. Inteligentny system mieszkaniowy pozwala zaoszczędzić nawet do 30 proc. energii elektrycznej i cieplnej w skali roku.

W poszukiwaniu kameralności i harmonii

Linde Résidence jest alternatywą dla tych, którzy cenią sobie kameralny charakter osiedli i wynikającą z niego możliwość budowy trwałych więzi sądziedzkich. Inwestycja, w której jest zaledwie 45 lokali, współgra z otoczeniem, tworząc atmosferę harmonii sprzyjającej wytwarzaniu poczucia wspólnoty.

Czteropiętrowy budynek otrzymał formę nowoczesnej willi z półotwartym, zielonym dziedzińcem. Na poziomie -1 zaplanowano halę garażową na 55 miejsc, a na parterze reprezentacyjne lobby. Do wykończenia elewacji i części wspólnych wybrano efektowne materiały wysokiej jakości, m.in. szklane balustrady i elementy dekoracyjne naśladujące drewno.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

REKOMENDOWANE DLA CIEBIE

SPOŁECZNOŚCI

House Market: polub nas na Facebooku

House Market: dołącz do nas na Google+

Obserwuj House Market na Twitterze

RSS - wiadomości na czytnikach i w aplikacjach mobilnych